Sök
Stäng denna sökruta.
Ishults tingshus logo

Besök

Ishults tingshus är ett unikt museum och byggnadsminne. År 1730 hölls det första tinget i Ishult och det skipades rättvisa i över 200 år. Tingshuset är ett av Smålands bäst bevarade.

Vi kan ordna guidade visningar för grupper. Önskar ni enkel fika så går det att ordna. Skicka gärna ett mejl med era önskemål för att boka tid för en guidad tur.

Skriv en recension

Om du har besökt tingshuset så är vi väldigt tacksamma om du kan tänka dig att skriva en recension om ditt besök på Google. Klicka på knappen nedan:

Digital guide

Under sommaren håller vi öppet hus för allmänheten. Sommaren 2023 provar vi konceptet med en digital guide för en självguidad rundvandring. Det enda du behöver är en app i din egen mobiltelefon som läser av QR-koder. QR-koderna hittar du runt om i tingshusets byggnader.

När den digitala guiden är klar kommer det att finnas fler QR-koder och informationen i guiden kommer då att finnas både på svenska och engelska.

Installera en QR-läsare

Besök App Store eller Google Play för att ladda ner och installera en QR-kodsläsare på din mobiltelefon. När du är klar så använder du appen för att scanna QR-koden på tavlan.

Dekorationslinje